Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ!

 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!

Ο Σταμάτης Καζαντζής χαρακτήρισε ατυχείς τις δηλώσεις Ματάισεν στον Φωστήρα.
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Φωστήρα ενημερώθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Τζάκι Ματάισεν για… νεκρή ομάδα και μέσω του flnews.gr εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με την επιλογή να αποχωρήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από τον Φονέα.
Χαρακτηριστικά ο Καζαντζής δήλωσε:
«Θεωρώ τις δηλώσεις του κυρίου Ματάισεν ατυχείς. Ο Φωστήρας δεν ήταν νεκρός, γιατί τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές ήθελαν να μείνουν, αλλά δυστυχώς εκδιώχτηκαν όλοι με εντολή του φερόμενου ιδιοκτήτη, γιατί ακόμα δεν είναι ιδιοκτήτης. Χθες κάποιο μέλος του ΔΣ έψαχνε τον Δωροβίνη, γιατί βλέπουν ότι με δοκιμές δεν μπορείς να χτίσεις ομάδα. Τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές ήθελαν να μείνουν και, μάλιστα, με χαμηλά συμβόλαια. Θεωρώ λανθασμένη την απόφαση αυτή. Ήταν μεγάλο λάθος να εκδιωχτούν όλοι. Μόνο ο Τσώνης έμεινε που τον έχω φέρει εγώ και έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Φοβάμαι για τα χειρότερα και λυπάμαι, γιατί ο προπονητής αυτός έχει ποιότητα στη χώρα του.
Ακόμα και στον Ολυμπιακό να διώξεις όλους τους παίκτες και να φέρεις 30 και 40 νέους μπορεί να χάσει από ομάδα Δ’ Εθνικής. Να μην αποποιείται των ευθυνών του. Εγώ αν ήμουν σοβαρός προπονητής και όχι τυχοδιώκτης δεν θα έλεγα να φύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».


ΠΗΓΗ:FOOTBALLLEAGUE.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ