Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ 18 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΧΤΥΣΗΜΑΤΟΣ!
ΕΠΕΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΡΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 22-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΕ.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝ!

Στην παρουσίαση του project που έχει εκπονήσει για τον Φωστήρα, προχώρησε ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Κάρλο Βαντεκέρκοφ, για λογαριασμό της Top Sports Lab. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ταύρου, ο Βαντεκέρκοφ, παρουσίασε τον προπονητή της ομάδας,Τζάκι Ματάισεν και τους άμεσους συνεργάτες του, τον Θωμά Σβαρνόπουλο και τον Άλεξ Μούταβτζιτς. 

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Βαντεκέρκοφ τόνισε μεταξύ άλλων:"Αναζητούσαμε ευκαιρίες για να προωθήσουμε projects. Διαθέτω εμπειρία από ανάλογα projects σε Κένυα και Αφρική. Έψαχνα επαφή με ελληνικές ομάδες για την Top Sports Lab, που ασχολείται με το management της απόδοσης ποδοσφαιριστών. Αφού συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Ταύρου και άλλους παράγοντες του συλλόγου, καταλήξαμε στον Φωστήρα, ώστε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Ο Τόμας Σβαρνόπουλος θα είναι ο καινούριος general manager". 

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως η Top Sports Lab είχε ψάξει στο πρόσφατο παρελθόν τις περιπτώσεις της Λαμίας και της Αναγέννησης Καρδίτσας, ωστόσο κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, δεν επέτρεψαν τη σύναψη συμφωνίας.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Ματάισεν, που σημείωσε: "Με κάλεσε ο Κάρλο να βοηθήσω και δέχτηκα, καθώς πέρα από την πολύχρονη φιλία μας, έχει δυο άλλες αρετές: είναι σωστός σαν άνθρωπος και όταν θέσει έναν στόχο, θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος, χωρίς να αφήσει κάποιον άλλο να το κάνει. Είμαι εδώ για τις καθημερινές δραστηριότητες της ομάδας, ενώ θα έχω βοηθό έναν άνθρωπο που γνωρίζω χρόνια από την πορεία του στο Βέλγιο, τον Άλεξ Μούταβτζιτς. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους νέους παίκτες. Θα τους δώσουμε τις συνθήκες που χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά και είναι στο χέρι τους να τις αξιοποιήσουν. Θέλουμε να φτιάξουμε τη δομή της ομάδας, ώστε να λειτουργεί σε σωστά πλαίσια. Θα ρίξουμε το βάρος στις Ακαδημίες του Φωστήρα και στα νέα ταλέντα. Πρέπει να πω, πως είναι περίεργο για εμένα το γεγονός πως έρχομαι σε μια χώρα για να εργαστώ και δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα δώσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι!".


Σε ερώτηση που έγινε στο πάνελ για το ρόστερ και τους φετινούς στόχους, πήρε το λόγο ο Βαντεκέρκοφ, τονίζοντας: "Αυτή τη στιγμή,

συμμετέχουν 18 παίκτες στις προπονήσεις και οι μισοί σχεδόν έχουν συμβόλαιο (Ζιάμπαρης, Κακαράς, Παπαδόπουλος, Κουσουρής, Τεγούσης, Τσώλης, Ανδρίκος και Κόντης). Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ 18-20 ποδοσφαιριστών. Μας ενδιαφέρει να ρίξουμε το βάρος στις Ακαδημίες, να δουλέψουμε με νέα παιδιά. Ξέρουμε πως ο Φωστήρας έχει μεγάλη ιστορία, αλλά δεν λέμε πως του χρόνου θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ"! 

Για να συμπληρώσει ο Ματάισεν: "Ο μεγαλύτερος παίκτης μας αυτή τη στιγμή, είναι 28 χρονών, έχουμε έναν κορμό. Επαναλαμβάνω πως θέλουμε να φτιάξουμε τη δομή της ομάδας". 



Τη συνέντευξη Τύπου, έκλεισε ο αντιπρόεδρος της διοίκησης,Λευτέρης Χαρμπάτσης, σημειώνοντας: "Ο Φωστήρας μπαίνει σε μια νέα εποχή. Μέχρι τις 22-23 Αυγούστου θα έχουμε γίνει ΠΑΕ, οι νομικοί χειρίζονται τα θέματα αυτά. Γίνεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά, αν και θα υπάρχουν δυσκολίες προσαρμογής της νέας διοίκησης στα ελληνικά δεδομένα...".

ΠΗΓΗ:
Γ. ΚΑΡΟΥΖΟΣ - Π. ΜΙΧΑΛΗΣ
φωτό: mikriliga.com


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ