Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΕΛ-ΠΙΕΡΙΚΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Φωστήρας ενόψει της συμμετοχής του στη Football League. Στην ομάδα του Ταύρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Διονύσης Γιαννούλης, ο 23χρονος μέσος που έπαιζε στον Πανιώνιο (έχει περάσει και από την Κόρινθο). Στα «κιτρινόμαυρα» και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Πιερικό.
Ο 25χρονος Αλβανός μέσος Ιβάν Σινάνι, ο οποίος έχει περάσει από Ασπρόπυργο και Καστοριά, έπαιξε και στο φιλικό με την Κύμη, έπεισε και θα αποκτηθεί. Το ίδιο ισχύει και με τον 20χρονο ακραίο επιθετικό Αντώνη Βούζα, που από το 2010 έως και το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.
Τελικά η περίπτωση του Ραμπαβίλα δεν θα προχωρήσει στον Φωστήρα, παρότι ο 23χρονος μέσος σκόραρε στο παιχνίδι με την Κύμη. Τα άλλα δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων» σημείωσαν οι Μάριο Ζελμάν (υπό δοκιμή, άρεσε και είναι πιθανό να αποκτηθεί) και Διονύσης Γαννούλης.



πηγη flnews

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ