Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Η FOOTBALL LEAGUE AΠΟ ΦΕΤΟΣ? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΕ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΠΟΤΛΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η FOOTBALL LEAGUE ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες, αλλά και οι δυσμενείς όροι που έχει θέσει η ΕΠΑΕ για τις ομάδες, που θα πάρουν μέρος στη Football League τη νέα χρονιά, δυσκολεύουν πολλούς συλλόγους, που δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν τελικά να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία. Γι' αυτό το λόγο ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής, στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΑΕ κατέθεσε το αίτημα να γίνει ερασιτεχνική η Β' Εθνική από τη νέα σεζόν. Ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα ήταν
εκτός ατζέντας και συμφωνήθηκε να συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ:INFOOTBALL.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ